سیستمک

سیستمک

انواع برنامه
سیستمک

سیستمک

انواع برنامه

دانلود یونیتی 5.3.5f1

دانلود یونیتی 5.3.5f1

یونیتی (به انگلیسی: Unity) جزو چهار موتور بازی ساز بزرگ می‌باشد که البته روز به روز در حال پیشرفت است، طی چند سال اخیر بسیاری از بازی سازان به سمت این موتور گرایش پیدا کرده‌اند، حتی در داخل کشور نیز بسیاری از شرکت‌های بازی سازی این موتور را به عنوان موتور بازی ساز خود انتخاب کرده‌اند و در حال ساخت بازی با این موتور بازی ساز هستند. ساخت بازی با این موتور بازی ساز بسیار ساده است چرا که بیشتر کار در محیط ویژوال انجام می‌شود، یعنی حدود ۸۰ درصد کار بدون کدنویسی انجام می‌شود و تنها حدود ۲۰ درصد کار کدنویسی است، که این موضوع باعث جذب بسیاری از کاربران علاقه‌مند به بازی سازی شده است که علم زیادی در برنامه نویسی ندارند.

ویژگی های یونیتی
این موتور بازی ساز از نرم‌افزار مونو که یک نرم‌افزار متن باز ویرایشگر زبان‌های برنامه نویسی است به عنوان ویرایشگر زبان برنامه نویسی استفاده می‌کند، این نرم‌افزار بسیار قدرتمند است و کاملاً با موتور بازی ساز یونیتی هماهنگ شده است، مهمترین قابلیت‌های این نرم‌افزار در لیست زیر معرفی شده است:

  • پیشنهاد دهنده خودکار کلمات
  • سیستم دیباگینگ پیشرفته
  • پشتیبانی کامل از زبان سی شارپ

یونیتی از جمله موتورهای بازی ساز است که می‌تواند از زبان‌های برنامه نویسی معروف پشتیانی کند، زبان‌های برنامه‌نویسی سی‌شارپ (C#.net)، جاوااسکریپت و زبان برنامه‌نویسی بو که یک زبان از خانواده زبان برنامه‌نویسی پایتون می‌باشد در یونیتی قابل استفاده هستند. زبان سی‌شارپ (C#.net) یکی از قدرتمندترین زبان‌های برنامه‌نویسی است که قابلیت شی گرایی دارد و به واسطه این قابلیت، قابلیت‌هایی همچون ارث بری را نیز دارا می‌باشد، این قابلیت‌ها در پروژه‌های بزرگ برنامه‌نویسی بسیار سودمند هستند.

یونیتی قابلیت پشتیبانی از بسیاری از فایل‌های سه بعدی را دارد که از جمله آنها می‌توان به نرم‌افزارهای زیر و فایل‌های خروجی آنها اشاره کرد:

  • مخلوط‌کن – بلندر
  • مایا – .mb.ma
  • چیتاتری‌دی – .jas
  • تری‌دی‌مکس – .۳ds.max

اما فایل‌های FBX فایل‌های اصلی مورد استفاده یونیتی است که برای مدل‌های متحرک استفاده می‌شود، این فایل توسط بسیاری از نرم‌افزارهای سه بعدی مانند تری‌دی‌مکس و مایا تولید می‌شود.
همچنین یونیتی قابلیت استفاده از بافت با پسوند jpg ،png ،dd ،psd و… را دارد.

رندرینگ و افکت‌های تصویر
یونیتی از میان افزار نیم‌سایه برای رندر کردن تصاویر استفاده می‌کند، نیم‌سایه یک میان افزار برای کنترل رندر است که برای بهبود عملیات رندر از تکنولوژی Occlusion Culling استفاده می‌کند و با این کار بازدهی بی نظیری در رندر ایجاد می‌کند، این میان افزار هم اکنون با پلتفرم‌های ایکس‌باکس ۳۶۰، پلی‌استیشن ۳ و PCسازگاری دارد. Occlusion Culling یکی از بهترین و معروفترین تکنولوژی‌های برای بالابردن فریم ریت بازی هاست، در صورتی که بخواهیم به ساده ترین شکل ممکن Occlusion Culling را تعریف کنیم باید بگوییم هر چیزی که در دید دوربین است رندر می‌شود و تمام اجسامی که در خارج از دید آن هستند مورد پردازش قرار نمی‌گیرند، همین تعریف ساده نشان می‌دهد که این تکولوژی باعث بازدهی بسیار بالایی خواهد شد. همچنین یونیتی به طور پیش فرض بسیاری از افکت‌های مورد نیاز دوربین در بازی را به همراه دارد که استفاده از این افکت‌ها باعث بالا رفتن کیفیت تصویر در بازی می‌شود، دوتا از مهمترین آنها عبارتند از:

Screen Space Ambient Occlusion (SSAO) image effect: این اسکریپت زمانی که بر روی دوربین استفاده شود باعث ایجاد سایه ناشی از نزدیکی دو جسم به یکدیگر به صورت realtime می‌شود که در زیبا تر جلوه دادن بازی بسیار مؤثر است.

Depth of Field Image Effect: ای اسکریپت باعث شبیه‌سازی لنز دوربین می‌شود به طوری که منطقه‌ای از دید دوربین واضح و بقیه مات می‌باشد، این افکت باعث طبیعی تر شدن دید دوربین می‌شود.

یکی از بخش‌های بسیار مهم در ساخت بازی صداگذاری می‌باشد، شرکت‌های بزگ بازی سازی مبالغ زیادی را صرف ساخت موسیقی بازی می‌کنند، پس این بخش را باید در بازی‌ها بسیار جدی گرفت. موتور بازی ساز یونیتی از فرمت‌های ogg، wav، aif، mp۳ پشتیبانی می‌کند اما برای اینکه صدای بازی بر روی تمامی پلتفرم‌ها اجرا شود بهتر است از فایل‌های mp۳ در صدا گذاری بازی استفاده شود. Audioclip بخش اصلی صدا گذاری در یونیتی است که از audiosourceها استفاده می‌کند، یه این نحو که ابتدا یک audiosource برای یک شی در بازی ایجاد می‌کنیم و بعد با استفاده از audioclip آن را کنترل می‌کنیم.

پلتفرم های خروجی این نرم افزار
یونیتی یک موتور بازی ساز چند پلتفرمه است، یعنی می‌تواند برای بسیاری از پلتفرم‌های موجود بازی را ایجاد کند. امروزه تنها حدود ۵ درصد کاربران بازی‌ها را بر روی کامپیوترهای شخصی اجرا می‌کنند و سهم بسیاری به کنسول‌های بازی و موبایل و وب می‌رسد. یونیتی برای پلتفرم‌های زیر خروجی ایجاد می‌کند:

  • مایکروسافت ویندوز
  • مک اواس
  • وی
  • ایکس‌باکس ۳۶۰
  • پلی‌استیشن ۳
  • آی‌اواس
  • اندروید
  • وب (ابهام‌زدایی)
  • ایکس باکس وان
  • پلی استیشن 4

تقریباً می‌توان گفت که یونیتی برای تمامی پلتفرم‌های موجود خروجی بازی تولید می‌کند، که از لحاظ تجاری بسیار مهم است به خصوص اجرای بازی بر روی وب و به صورت چند کاربر (network) که باعث جذب کاربران بسیار می‌شود،

موتور بازی ساز یونیتی با توجه به قابلیت‌های بسیاری که دارد دارای قیمت مناسب و ارزانی است، که این خود یکی از دلایل روی آوردن بازی سازیان به این موتور بازی ساز شده است. این موتور بازی ساز در دو نسخه رایگان و غیر رایگان یا حرفه‌ای عرضه می‌شود، قیمت نسخه حرفه‌ای حدود ۱۵۰۰ دلار می‌باشد که البته برای بار اول باید این مبلغ را پرداخت کرد و برای نسخه‌های جدید تر نیازی به پرداخت دوباره نیست بلکه تخفیف بسیاری برای نسخه‌های بعدی به مشتری داده می‌شود. همچنین می‌توان به صورت ماهیانه با پرداخت ۷۵ دلار لایسنس این موتور را خریداری کرد.

منتها شما می توانید آخرین نسخه از این موتور قدرتمند بازی سازی رو به صورت رایگان از وب سایت مرجع یونیتی ایران دانلود نمایید .

ورژن 5.3.5f1

لینک دانلود Unity Professional 5.3.5 f1 x64 + Add-ons + Standard Assets : دانلود

حجم فایل : 3.66 گیگابایت

کرک در داخل فایل ZIP قرار داده شده است.

پسورد: unity3dstore.ir

ورژن 5.3.3f1

لینک دانلود مستقیم ورژن 5.3.3f1 (ورژن 64 بیتی) : دانلود

لینک دانلود کرک : دانلود

دانلود پروژه های آماده یونیتی: دانلود

دانلود راهنمای کامل یونیتی : دانلود

دانلود پک استاندارد تکمیلی برنامه : دانلود

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.